Telefon

Naše usluge

Ne postoji preveliki ili premali posao za nas, proverite zašto smo najbolji!

Tehnički pregled

U našem servisu možete obaviti tehnički pregled za sva putnička, teretna i priključna vozila, mopede i motorcikle po najpovoljnijim cenama.

Registracija vozila

Kod nas možete izvršiti registraciju vozila, mopeda i motorcikala uz izdavanje registracione nalepnice u istom danu bez odlaska u MUP.

Osiguranje vozila

U saradnji sa firmom DDOR Osiguranje u “Rotaksu” možete uplatiti kasko osiguranje, osiguranje stakala i osiguranje od autoodgovornosti.

Tehnički pregled

Kontrola tehničke ispravnosti vozila

Tehnički pregled “Rotaks” je ovlašćena firma za vršenje tehničkog pregleda i poseduje svu odgovarajuću ispitivačku opremu, uređaje i stručni kadar potreban za kvalitetnu kontrolu tehničke ispravnosti vozila.

Pregled automobila, mopeda i motorcikala

U našem servisu možete izvršiti tehnički pregled za sva putnička i teretna vozila do 3,5 tone dozvoljene mase, kao i priključna vozila do 3,5 tone bruto mase. Takođe, vršimo i tehnički pregled mopeda i motorcikala.

Prenos vlasništva vozila

Kod nas možete izvršiti prenos vlasništva vozila sa prodavca na kupca. Ukoliko nemate vremena ili želite da mi odemo umesto Vas u poresku upravu i SUP naš tim će to uraditi u najkraćem mogućem roku.

Kupoprodajni ugovor

Kod kupovine polovnog, već registrovanog vozila, prenos se vrši isključivo sa licem navedenim kao vlasnikom u saobraćajnoj dozvoli, odnosno ovlašćenim licem i to sklapanjem kupoprodajnog ugovora i overom potpisa kod notara.

Registracija vozila

Registracija vozila bez odlaska u MUP

Kod nas možete obaviti kompletan proces registracije vozila, mopeda i motorcikala bez odlaska u MUP. Istog dana dobićete registracionu nalepnicu i uštedeti svoje vreme.

Potrebna dokumentacija za registraciju vozila

Za FIZIČKA lica: lična karta i saobraćajna dozvola;

Za PRAVNA lica: izvod iz APR-a, potvrda iz banke o izvršenim uplatama, ovlašćenje na memorandumu za overu saobraćajne dozvole. 

Plaćanje gotovinom ili čekovima na rate

Načini plaćanja registracije vozila:

  • gotovinom
  • čekovima na rate bez kamate
  • platnim karticama
  • virmanski – preko računa
Zeleni karton

Zeleni karton je obavezni dokument ako se vozilom domaće registracije putuje u određene zemlje u inostranstvu. Ovaj dokument se vezuje uz polisu obaveznog osiguranja vozila.

Osiguranje vozila

Kasko polisa

U saradnji sa osiguravajućom kućom DDOR kod nas možete kupiti kasko polisu koja pokriva sve nezgode na vozilu – krađu, oštećenje i potpuno uništenje.

Osiguranje auto stakala

Delimično kasko osiguranje obezbešuje zaštitu od rizika loma i oštećenja stakala na Vašem vozilu. Predmet delimičnog kasko osiguranja su sva standardno ugrađena (prednja, zadnja i bočna) stakla a ne podrazumeva zaštitu farova, stakla ili plastike na svetlosnim uređajima, ogledalima i krovu vozila.

Osiguranje od autoodgovornosti

Osiguranje od autoodgovornosti predstavlja vrstu zakonski obaveznog osiguranja kojom se vlasnik, ovlašćeni korisnik, suvlasnik i drugi imalac motornog vozila osigurava od odgovornosti za štetu koju, upotrebom motornog vozila, pričini trećim licima.

Dodatno osiguranje putnika

Pravna i fizička lica koja poseduju motorno vozilo mogu zaključiti osiguranje za vozača, putnike ili radnike u vozilu.

Zašto baš MI?

Garancija zadovoljstva

Naše stručno osoblje i brojni klijenti su najbolja garancija da ćete iz našeg servisa otići zadovoljni.

Sve na jednom mestu

Uštedite svoje vreme i završite sve na jednom mestu, u istom danu, bez odlaska u MUP.

Besplatna procena

Pošaljite nam sve detalje u vezi sa Vašim vozilom i poslaćemo Vam besplatnu procenu cene registracije.

Radno vreme: pon-pet 08-17h, sub 08-14h

Ako Vam treba kompletna usluga registracije vozila i tehničkog pregleda, zakažite Vaš termin već danas!